Nieuwspagina


13 April 2021


PRIJZEN BLIJVEN MAAR STIJGEN!!!


Geachte relatie,

Wij blijven u op de hoogte houden van de ontwikkelingen op het gebied van prijzen en verkrijgbaarheid in de staal markt.
 
Prijsontwikkeling: het laatste nieuws !!!

Kwartoplaten

Zojuist het bericht ontvangen van de fabriek dat de prijzen voor “kwartoplaten” per direct met Euro 60,= P/T gestegen zijn en dat de levertijden richting medio augustus lopen. Sinds jongstleden 4 maart t/m heden 12 april hebben we inmiddels een totale verhoging van EURO 130, -- P/T ontvangen.   

Bandplaten

Buiten de enorme lange levertijden van de bandplaten (inmiddels 7- 9 maanden) zullen de prijzen verder blijven stijgen maar neemt de schaarste van dit product steeds verder toe. Er zijn nog steeds een aantal walswerken uit de markt, (inmiddels 6 weken) omdat het orderboek te vol is en anderzijds een steeds nijpender te kort is aan voormateriaal.

Door deze situatie  wordt het voor ons steeds moeilijker om aan de huidige vraag uit de markt te voldoen. Ondanks de huidige omstandigheden zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te blijven bedienen. Wij zijn wel genoodzaakt om hier op te acteren en ook prijsaanpassingen door te voeren.

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

 

PRIJZEN BLIJVEN MAAR STIJGEN!!!
Alle blogs

Meer weten over dit onderwerp?

Wij beantwoorden uw vragen graag

Contact