Over ons

Betrouwbaar, persoonlijk en snelheid van handelen


Bij uitstek kwaliteiten die u zoekt bij uw staalleverancier.
Wij focussen ons op de kwaliteit van onze producten, snelle leveringen en het behalen van kostenreductie. Ons staal is voorzien van de juiste normeringen en certificaten, altijd herleidbaar naar de producent. Wij werken resultaatgericht en met plezier. De wensen van u als klant zijn ons vertrekpunt en daar is ons voorraadbeheer op afgestemd. Samen efficiënter is ons doel.


Betrokken partner

Van aanvraag tot levering denken wij graag met u mee om de staal leveringen uit voorraad of fabriek zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Vooruit kijken en het maken van de juiste keuzes voorkomt tegenslagen. Van Noordenne Staal staat voor uw project! Wij weten wat het kost om een schip een dag op het droge te leggen. Onze just-in-time leveringen vormen de basis voor een oersterke samenwerking. Korte lijnen, kennis, snelle levering, betrokken, efficiënt!


Hoogste kwaliteitseisen

Ons staal is voorzien van de juiste normeringen en certificaten, altijd herleidbaar naar de producent en voldoet aan de strengste kwaliteits-en milieueisen.


Centrale locatie

Ons magazijn is het centrale punt waar ons plaat- en scheepsbouwstaal wordt opgeslagen. Dit is tevens het centrum waar de dagelijkse distributie plaatsvindt. Levering direct uit voorraad levert u een belangrijke tijdsbesparing en dus kostenreductie op. Het magazijn is strategisch gesitueerd bij het straal- en conserveringsbedrijf, zodat we door een intensieve samenwerking indien nodig zeer snel gestraald (blank) en geconserveerd staal (Sigma) kunnen leveren.

Meer weten over onze missie & visie?

Hier staan wij voor

Missie & visie