Diensten

Wist u dat wij ook geconserveerde platen stockeren?

Conserveren

Alle materialen kunnen wij voor uw stralen en laten bewerken met diverse 2-componenten verfsystemen. Standaard gebruiken wij het kwalitatief zeer goede Sigma MC systeem. Uiteraard is het mogelijk op specificatie van onze klant andere systemen aan te brengen.

Platen autogeen kappen behoren tot de mogelijkheden

Snijden / kappen

Indien gewenst branden wij het materiaal voor u op de juiste afmetingen. Het kleiner maken van het materiaal heeft als belangrijk voordeel dat de logistieke afhandeling eenvoudiger wordt.

Transport

Voor het transport van onze platen beschikken wij over twee vrachtwagens. Een bakwagen voor materiaal tot maximaal 10 meter lang en 3 meter breed en een Trekker oplegger combinatie voor materiaal van maximaal 14 meter lang en 3 meter breed. Uiteraard voldoen onze vrachtwagens aan alle milieu eisen waardoor wij op elke locatie kunnen leveren. Door de inzet van eigen vervoer zijn wij in staat just-in-time te leveren op het door de klant gewenste tijdstip, indien gewenst 24/7. Voor het vervoer van speciale afmetingen schakelen wij diverse gespecialiseerde transporteurs in.

Certificaten

Al onze materialen zijn voorzien van de bijbehorende certificaten, die na levering van het materiaal digitaal worden toegezonden.

Meer weten over onze producten?

Bekijk onze producten

Producten