Missie & visie

Betrokken, flexibel en betrouwbaar


Van Noordenne Staal is een betrokken, zeer flexibele en betrouwbare leverancier in de markt voor staalplaten. Onze kracht ligt in het bijzonder binnen de deelmarkten scheepsbouw, offshore, machinefabrikanten, ketel- en tankbouw en de staalbouw. Wij vormen met onze voorraad een buffer tussen het aanbod van de grote staalfabrikanten en de vraag van onze klanten. Hierdoor zijn wij in staat op korte termijn aan de vraag van onze klanten te voldoen.


Wij onderscheiden ons op het gebied van beschikbaarheid van het juiste materiaal, snelheid van levering, kwaliteit van levering en leveringsbetrouwbaarheid indien gewenst gestraald en geconserveerd. Dit kunnen wij realiseren door het op voorraad houden van de juiste materialen en de nabijheid van straal en spuit-faciliteiten.


Door onze unieke locatie kunnen staalhandelaren (niet gespecialiseerd op het gebied van platen) zonder extra vrachtkosten materiaal bij ons in het magazijn afhalen.


Met onze eigen vrachtwagens zijn wij in staat binnen 12 uur de gevraagde materialen, indien nodig gestraald en geconserveerd, af te leveren. Uiteraard maken we bij aanschaf van nieuwe vrachtwagens gebruik van de nieuwste technieken om onze CO2 uitstoot zo laag mogelijk te houden.

Meer weten over ons team?

Een flexibel en betrokken team

Ons team