Nieuwspagina


06 February 2023


Magazijn Medewerker gezocht


Magazijn medewerker gezocht.

Vind jij het leuk om met verschillende soorten staal te werken? Heb je altijd al met bovenloopkranen willen werken, kan jij wel tegen een stootje? Lees dan snel verder, want dan zoeken wij jou!
Magazijnmedewerker
Als magazijnmedewerker ben je werkzaam op onze magazijnlocatie te Oosterhout. Samen met de voorman, collega's en de chauffeurs zijn jullie verantwoordelijk voor het picken en verzendklaar maken van de staalorders en zorgen jullie met het hele team voor tevreden klanten.
Wat wij van jou verwachten!
We zoeken een echte aanpakker die graag in een team werkt en niet terug deinst voor koude dagen in de winter en warme in de zomer. Want de voorkant van de hal is open, dus de temperatuur buiten is de temperatuur werkvloer.
Wat je van ons mag verwachten!
Je ontvangt een goed salaris en aanvullende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast kom je te werken in een team met betrokken medewerkers
Over Van Noordenne Staal
Van Noordenne Staal bestaat 60 jaar! en is bekend om haar om ruime voorraad staalplaten en levering van profielen, balken en strippen. Wij leveren aan de Scheepsbouw, Scheepsreparatie, Tankbouw en andere staalverbruikers. Omdat al onze afnemers hun eigen specifieke eisen en wensen hebben, is onze bedrijfsvoering hierop afgestemd. Wij zijn een betrouwbare en flexibele handelspartner. Voor meer informatie kijk op onze website www.noordennestaal.nl
Enthousiast geworden?
Wacht dan niet langer maar reageer! Stuur je cv met motivatie naar: h.prins@noordenne.nl

Magazijn Medewerker gezocht
Alle blogs

Meer weten over dit onderwerp?

Wij beantwoorden uw vragen graag

Contact